martes, 27 de mayo de 2014

Dissabte 14 juny: 3r Mercat d'intercanvi Ni5! a Solsona
Ens fa molt felices anunciar-vos que el proper dissabte 14 de juny tindrà lloc el 3r Mercat d'intercanvi Ni5! a Solsona organitzat per l'Ecoxarxa del Solsonès. El mercat es desenvoluparà segons la dinàmica habitual entre les 10h i quarts de 3 del migdia. Com ja sabeu es tracta d'intercanviar objectes, serveis o qualsevol cosa que entre dues o més persones arribin a un acord per intercanviar. 

Alguns punts a recordar:

- Si voleu posar "paradeta" caldrà que reserveu taula prèviament avisant-nos al mail ecoxarxasolsones@gmail.com, per tal d'organitzar la logística. Podeu reservar una taula sencera o mitja taula.

Necessitem un cop de mà amb el transport de les taules a primera hora i a l'hora de plegar, si algú amb furgo gran o pick-up (ideal!) s'ofereix ens faria un gran favor o faríem un intercanvi (;P).

-Al migdia farem un vermut col·laboratiu, així que esteu tots invitats a portar alguna cosa de picar, nosaltres posem el vermut! 

-Estem preparant altres sorpreses que us anirem desvetllant...


Aquest any com a novetat introduirem la possibilitat de realitzar intercanvis amb moneda social. Per més informació sobre el funcionament podeu consultar a la web https://www.community-exchange.org/index_es.asp i més concretament podeu crear el vostre compte i introduir les vostres ofertes i demandes al grup creat per a l'Ecoxarxa del Solsonès: https://www.community-exchange.org/docs/join2.asp?xid=ESOL.

Per més informació o dubtes no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Us seguirem informant,
Salut i intercanvi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario