martes, 4 de marzo de 2014

Us convidem a la xerrada que tindrà lloc el proper divendres 7 de març a les 19h al Casal Popular la Fura i tractarà sobre dona cíclica i ecomenstruació.

La xerrada serà a càrrec de Montse Catalán, ginecòloga, llevadora, fundadora de la casa de naixements Migjorn i col·laboradora en l'equip formador d' "El viaje de la mujer cíclica".


Creiem que és una proposta necessària i interessant perquè:

- Les dones necessitem desprendre'ns de la càrrega negativa que durant milers d'anys s'ha associat amb el nostre cos i els seus processos naturals i canviar aquest enfocament per tal de viure  plenament i celebrar la nostra feminitat.

- La nostra realitat com a dones comporta canvis cíclics i connectar amb les fases de la nostra menstruació  i de la nostra vida ens servirà de guia per a aprofundir en el nostre auto-coneixement i acceptació.

- Els cicles femenins estan íntimament lligats amb els cicles de la natura i aprofundir en aquesta sintonia també ens porta a responsabilitzar-nos i a cercar  alternatives per a la nostra higiene més sostenibles amb el medi ambient.

Com a consumidores del Solsonès ens unim també per fer una comanda conjunta de copes menstruals, a la què us podeu afegir posant-vos en contacte amb nosaltres a ecoxarxasolsones@gmail.com o bé el mateix dia de la xerrada.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. Us esperem!!!

I us agraim molt que ens ajudeu a fer-ne difussió!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario