martes, 16 de abril de 2013

Per Sant Jordi....Intercanviem llibres


Aquest proper dimarts 23 es celebra la Diada de Sant Jordi i l'Ecoxarxa del Solsonès torna a muntar la paradeta d'Intercanvi de Llibres, per segona vegada.

Perquè tots tenim a casa llibres amb històries que ja hem llegit i potser volem gaudir d’altres històries noves, o bé volem que altra gent descobreixi aquella lectura que ens ha apassionat i tenim en un calaix....

Perquè creiem que aquell llibre que a nosaltres ja no ens diu res pot ser molt atractiu per a una altra persona i perquè creiem, també, que el valor de les coses és diferent del seu preu.

El que és segur és que Sant Jordi és una diada cultural i no només una festa comercial i ens podem intercanviar els llibres entre lectors/es, perquè l’intercanvi és una opció molt vàlida que podem i volem utilitzar, gratuïta, sostenible i en la què pot participar tothom, sigui petit o gran.

Ens trobarem a la paradeta a la Plaça de l'Ajuntament, des de les 10 del matí fins les 19.30. Us animem a participar, la mecànica és molt senzilla: només heu de deixar un llibre i emportar-vos un altre que us agradi. 

Tothom hi és convidat!  Bona Diada de Sant Jordi  i bona lectura!

No hay comentarios:

Publicar un comentario