viernes, 23 de noviembre de 2012

II Ni5! Mercat d'Intercanvi


El proper dia 2 de desembre del 2012 se celebrarà a Solsona, com una cita solidària perquè els ciutadans adquireixin objectes que necessitin intercanviant-los per altres que no usen. És el procés del Ni5!

El Mercat es durà a terme entre les 10:00 -14:00 del primer diumenge del mes de desembre a la Plaça Major de Solsona i tothom que hi vulgui participar hi te accés, no cal ser soci de l’Ecoxarxa ni, per descomptat, pagar res.

Un dels objectius de l'Ecoxarxa és anar creant espais econòmics alternatius a l'economia actual, fomentant   l'intercanvi de béns i serveis entre les persones al Solsonès. El Mercat d'Intercanvi és un punt de trobada magnífic per establir un contacte directe entre els assistents, potenciar el reciclatge i la reutilització dels objectes que ja no fem servir o bé intercanviar serveis.

Hi haurá taules per muntar la paradeta, només cal que porteu els objectes de canvi, que poden ser llibres, electrodomèstics, quadres, bicicletes, productes d'horta, roba, joguines, objectes decoratius, treballs, DVD, eines, CDs, conserves…qualsevol cosa, això sí, net i en bon estat. En cas que l'objecte sigui molt voluminós es pot portar una fotografia.

Durant tota la fira hi haurà micròfon obert on hi podrá actuar tothom qui estigui interessat i vulgui compartir el seu art, cançons, idees, poesies, amb la resta de participants.

En finalitzar el mercat a les 14:00 hi haurà un dinar popular amb una sopa preparada pels membres de l’ecoxarxa i el menjar preparat que portem cadascú de nosaltres per compartir. Recordeu que cal portar plat i cullera.

Us animem a fer difusió i  a participar!!!

Podeu  confirmar l'assistència enviant-nos un correu a: ecoxarxasolsones@gmail.com o al facebook www.facebook.com/ecoxarxadelsolsones.nicinc  així ens ajudareu a fer una millor previsió. 

Ens veiem al Ni5!

No hay comentarios:

Publicar un comentario